Miten varaan liput näytökseen?
teatteri@teatterituntematon.fi / 044 979 1961 (ma-to 16-18)

Miten voin maksaa?
Teatterilla on käytössä VAIN käteismaksu joten varaathan lipunmaksua varten sekä kahvio tuotteita varten käteistä mukaan.

Mitä olisi hyvä ottaa huomioon lippujenvarauksessa?
Katsomossa on paikkanumerot ja lipuissa paikkatiedot. Mikäli jos olette tulossa pyörätuolin taikka vaikeasti liikkuvan henkilön kanssa niin ilmoittakaa tästä JO lippuja varatessanne.

Mitä jos sataa?
Sade ei toimintaamme vaikuta, koska Vanha Höyläämö on katettu kokonaan. Niin yleisö kuin näyttämötilat ovat seinien ja katon turvassa.

Mitä jos sattuu kova hellepäivä?
Lämpötilan noustessa, toki lämpö myös teatterin sisällä nousee. Olemme vuoden 2019 aikana parantaneet ilmanvaihtoa ja mm. koneellinen ilmanvaihto on käytössä kovilla helteillä.

Mitä palveluita Höyläämöllä on?
Esityksien aikana paikalla ovat reippaat parkkipojat opastamassa parkkipaikan löytämisessä. Meiltä löytyy myös oma tila linja-autoille. Tupakointi alueet ovat merkitty alueella. Höyläämän läheisyydessä EI SAA TUPAKOIDA palovaaran vuoksi!

Näytöksien aikana sisällä toimii kahvilamme ja ulkona iloiset avustajat paistavat makkarat kuumaksi. Huom! Teatterillamme käy ainoastaan käteismaksu kaikissa eri myyntipisteissä.

Esityspaikkamme osoite on:
MYLLYTIE 3, JOKIOINEN
Vanha Höyläämö sijaitsee kauniilla paikalla joen varrella. Höyläämö on punamullan värinen rakennus MTT:n valkoisen rakennuksen takana.

Miten varautua näytökseen?
Vaikka tilamme ovatkin katetut, voi silti kesälläkin välillä tuuli päästä sen verran läpi, että varoiksi kannattaa lämmintä vaatetta ainakin varata mukaansa.

Millaiset vessat?
Vesivessoja ei teatterilla ole vaan alueelle tuodaan aina näytöskaudella hyvin siistit ja hoidetut siirtovessat ”bajamajat”.

Kuinka iso katsomo teillä on?
Katsomoon Höyläämölle mahtuu noin 300 henkeä.